Bell Schedules » Pep Rally Day Bell Schedule

Pep Rally Day Bell Schedule

Pep Rally Day Bell Schedule Pep Rally Dates: August 28, 2015, September 4, 2015, September 16, 2015 (Community Homecoming Pep Rally @ Football Field), September 18, 2015 (Homecoming), October 9, 2015, October 23, 2015, and October 30, 2015
Description / Period Start Time End Time Length
EOC Tutorials 7:55 AM 8:15 AM 20 min
First Period 8:20 AM 9:15 AM 55 min
Second Period 9:20 AM 10:10 AM 50 min
Third Period 10:15 AM 11:05 AM 50 min
Fourth Period 11:10 AM 11:55 PM 765 min
LUNCH 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Fifth Period 12:35 PM 1:25 PM 50 min
Sixth Period 1:30 PM 2:15 PM 45 min
Seventh Period 2:20 PM 3:00 PM 40 min
Pep Rally 3:00 PM 3:20 PM 20 min