Bell Schedules » Pep Rally Day Bell Schedule

Pep Rally Day Bell Schedule

Pep Rally Day Bell Schedule Pep Rally Dates: September 1, 2017, September 20, 2017 (Community Homecoming Pep Rally @ Football Field), September 22, 2017 (Homecoming), October 20, 2017, and November 10, 2017.
Description / Period Start Time End Time Length
EOC Tutorials 7:55 AM 8:15 AM 20 min
First Period 8:15 AM 9:10 AM 55 min
Second Period 9:15 AM 10:05 AM 50 min
Third Period 10:10 AM 11:00 AM 50 min
Fourth Period 11:05 AM 11:55 PM 770 min
LUNCH 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Fifth Period 12:35 PM 1:25 PM 50 min
Sixth Period 1:30 PM 2:15 PM 45 min
Seventh Period 2:20 PM 3:00 PM 40 min
Pep Rally 3:00 PM 3:20 PM 20 min