Bell Schedules

1st Day of School Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell - Students report to 1st Period 8:15 AM
First Period 8:20 AM 9:00 AM 40 min
Second Period - 1st Day Procedures/Rules/Forms/etc... 9:05 AM 10:30 AM 85 min
Third Period 10:35 AM 11:10 AM 35 min
Fourth Period 11:15 AM 11:55 AM 40 min
LUNCH 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Fifth Period (Pledges / Min of Silence) 12:35 PM 1:30 PM 55 min
Sixth Period 1:35 PM 2:25 PM 50 min
Seventh Period 2:30 PM 3:20 PM 50 min
Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Doors of the High School Open 7:45 AM
EOC Tutorials - Begin Sept. 21st 7:55 AM 8:15 AM 20 min
First Period 8:20 AM 9:10 AM 50 min
Second Period 9:15 AM 10:05 AM 50 min
Third Period 10:10 AM 11:00 AM 50 min
Fourth Period 11:05 AM 11:55 AM 50 min
LUNCH 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Fifth Period 12:35 PM 1:30 PM 55 min
Sixth Period 1:35 PM 2:25 PM 50 min
Seventh Period 2:30 PM 3:20 PM 50 min
Doors of the High School Lock 4:20 PM
Pep Rally Day Bell Schedule Pep Rally Dates: August 28, 2015, September 4, 2015, September 16, 2015 (Community Homecoming Pep Rally @ Football Field), September 18, 2015 (Homecoming), October 9, 2015, October 23, 2015, and October 30, 2015
Description / Period Start Time End Time Length
EOC Tutorials 7:55 AM 8:15 AM 20 min
First Period 8:20 AM 9:15 AM 55 min
Second Period 9:20 AM 10:10 AM 50 min
Third Period 10:15 AM 11:05 AM 50 min
Fourth Period 11:10 AM 11:55 PM 765 min
LUNCH 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Fifth Period 12:35 PM 1:25 PM 50 min
Sixth Period 1:30 PM 2:15 PM 45 min
Seventh Period 2:20 PM 3:00 PM 40 min
Pep Rally 3:00 PM 3:20 PM 20 min
Delayed Start Schedule (One Hour Delay)
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 9:20 AM 10:05 AM 45 min
Second Period 10:10 AM 10:55 AM 45 min
Third Period 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Fourth Period 11:50 AM 12:35 PM 45 min
LUNCH 12:35 PM 1:10 PM 35 min
Fifth Period 1:15 PM 1:55 PM 40 min
Sixth Period 2:00 PM 2:40 PM 40 min
Seventh Period 2:45 PM 3:20 PM 35 min
Delayed Start Schedule (Two Hour Delay)
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 10:20 AM 10:55 AM 35 min
Second Period 11:00 AM 11:35 AM 35 min
Third Period 11:40 AM 12:15 PM 35 min
LUNCH 12:15 PM 12:50 PM 35 min
Fourth Period 12:55 PM 1:30 PM 35 min
Fifth Period 1:35 PM 2:05 PM 30 min
Sixth Period 2:10 PM 2:40 PM 30 min
Seventh Period 2:45 PM 3:20 PM 35 min